Certificaten

Bedrijfshulpverlener EHBO

Bedrijfshulpverlener EHBO

Dankzij onze EHBO-opleiding kunnen we snel handelen wanneer iemand van ons team onwel wordt, valt of een snijwonde oploopt. Zo herkennen we noodsituaties, kunnen we eerste hulp toedienen en doeltreffend helpen.

Boomtaxatie

Boomtaxatie

De cursus ‘Boomtaxatie’ leert ons de waarde van een boom bepalen aan de hand van een aantal berekeningsmethoden. In combinatie met onze boomtechnische kennis en ervaring kunnen we correcte info verkrijgen, waarde en schade taxeren.

European Tree Worker

European Tree Worker

Om het ETW-certificaat te behalen, moet je slagen voor drie theoretische en drie praktische examens. Het certificaat staat onder supervisie van de European Arboricultural Council (EAC). ETW is de standaard voor elke Europese boomverzorger.

Certificaat boomverzorger

Certificaat boomverzorger

Dankzij het certificaat van boomverzorger breiden we onze theoretische kennis over bomen extra uit. Met behulp van praktijklessen op locatie leerden we alle handelingen als boomverzorger correct uitvoeren en met bijzondere aandacht voor veiligheid te werk gaan.

Erkenning bosexploitatie

Erkenning bosexploitatie

Als erkend bosexploitant garanderen we de bescherming van bossen en milieu en voeren we ons werk op een verantwoorde en vakkundige manier uit. Er komt regelmatig controle op de kwaliteit van ons werk en de naleving van de voorwaarden van het certificaat. Zo bieden wij 100% garantie dat ons werk volgens de regels van de kunst gebeurt.

Europees kettingzaagcertificaat (1, 2 en 3)

Europees kettingzaagcertificaat (1, 2 en 3)

Om op een veilige manier met kettingzagen om te gaan, beschikken we over het Europees kettingzaagcertificaat level 1 (onderhoud en doorkorttechnieken), level 2 (basisveltechnieken) en level 3 (gevorderde veltechnieken). Hiervoor legden we een examen af op basis van de Europese kettingzaagstandaarden. Zo verminderen we de kans op ongelukken met een kettinzaag.