Stormschade of acuut gevaar

Schade door een omgevallen boom of afgewaaide takken, daar droomt niemand van. Met onze stormsets kunnen we veilig en snel de losse delen verankeren, de boom of taken weghalen en de schade opmeten.

Schade of gevaar door een storm?

We handelen snel en voorzichtig om verdere schade te voorkomen en ruimen de omgevallen boom of afgewaaide takken op.

Stabiliseren, communiceren, opruimen

Bij stormschade is het belangrijk om zo snel en efficiënt mogelijk te verankeren en stabiliseren. Zo voorkomen we verdere schade en kunnen we op een veilige manier de loshangende takken of omgevallen boom verwijderen. We hebben de juiste uitrusting en specifieke stormsets om de boosdoeners weg te halen.

No items found.

No items found.

Afhankelijk van de schade aan de boom en de toekomst die de aanplant nog heeft, beslissen we om de boom te redden of weg te halen. Niet enkel zieke bomen kunnen stormschade ondervinden, door overmacht kan ook een perfect gezonde boom plots ontworteld worden. Een omgevallen boom terug rechten is bijna nooit haalbaar. In dit geval kiezen we er dus voor om deze te herbestemmen tot een nuttig restproduct.

Stormschade of acuut gevaar

Tip!

Stormschade of acuut gevaar

Beter voorkomen dan genezen

We adviseren om, net zoals in je huis, ook in je tuin te handelen als goede huisvader. Laat je bomen om de 3 à 8 jaar controleren op eventuele aantasting of problemen. Attentiebomen (bomen met een afwijking in de natuurlijke groeiomgeving) volgen we op om schade te voorkomen. Dankzij ons eerlijk en correct advies vermijd je in de toekomst gevolgschade. Toch last van stormschade? Als je kunt aantonen dat er beheer en onderzoek werd uitgevoerd, komt de verzekering bijna altijd tussen.

No items found.