We vieren ons 10-jarig bestaan!

We vieren ons 10-jarig bestaan!

Tobias Mestdagh en Groen-Beheer BV bestaan 10 jaar en worden vanaf nu Bomenbeheren.be. Dankzij de afgelopen jaren hebben we heel wat ervaring opgedaan op vlak van boom- en bosbeheer, correct advies en persoonlijke ondersteuning. Om onze expertise kracht bij te zetten, kiezen we voor een rebranding onder de naam ‘Bomenbeheren.be’.

Na tien jaar Groen-Beheer kiezen we voor verandering. Met een volledig nieuwe huisstijl en website gaan we verder onder de naam Bomenbeheren.be en zetten we een volgende stap. Uiteraard nemen we ons correct advies en ondersteuning voor doordacht bosbeheer mee in die verandering.


Op onze vernieuwde website kan je ontdekken welke diensten we aanbieden om jouw boom- of boszone te onderhouden en verbeteren. We delen met plezier onze kennis en ervaring om jouw tuin, park of bos zo gezond en duurzaam mogelijk te maken. Van verschillende soorten snoei tot boomeffectanalyses, van werfvoorbereiding tot doordachte verjonging.

We vieren ons 10-jarig bestaan!

Daarnaast mikken we met Arbix op 100% herbestemming van onze restproducten. Alle houtsnippers die we vervaardigen zijn van lokale oorsprong en zijn een restproduct van een ander procedé. Onze houtsnippers zijn er in verschillende soorten en formaten en kunnen dienen voor heel wat toepassingen. De aanleg van een zacht wandelpad, als bodembedekking in je dierenperk, groenbuffer tussen je aanplanten, als sier en border in je tuin,... De mogelijkheden zo goed als eindeloos, voor ieder wat wils.

We vieren ons 10-jarig bestaan!We vieren ons 10-jarig bestaan!

Ga op ontdekking op onze website Bomenbeheren.be om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Van eerlijk advies tot professionele boomverzorging en -onderhoud.Categorie