Technische werfcontrole

Een adviesplan moet uiteraard opgevolgd worden. Daarom voeren we tijdens de bouwwerken ook een technische controle uit. Wanneer we zien dat ons advies niet gevolgd wordt, grijpen we in.

Interesse in een technische werfcontrole?

We komen met plezier langs om onze expertise in te zetten voor jouw werfcontrole.

Plan van aanpak

Bij particulieren of KMO’s die bouwen, voeren we ook een technische werfcontrole uit. Hier volgen we de BEA’s van de aanplanten op en bekijken we of deze gerespecteerd worden. Voor de bouwwerken van start gaan, stellen we een plan van aanpak op. Plannen om bomen te halveren of kappen, proberen we te ontkrachten door een duurzame oplossing in ruil te voorzien. We willen steeds de bestaande, eerdere bomen herwaarderen en bouwen rond bomen in plaats van ze te verwijderen.

No items found.

No items found.

Kleine inspanningen maken mooi werk

Het uiteindelijke resultaat proberen we altijd zo boomvriendelijk te houden. Door enkele kleine inspanningen hoeft de grond niet al te zwaar te lijden en kunnen we wortelverlies of andere schade vermijden. Zo vermijden we niet alleen financiële schade (door de waarde van de boom te negeren), maar geniet je na de bouwwerken ook onmiddellijk van een volwaardig groen uitzicht. Zo hoef je geen jaren meer te wachten tot nieuwe aanplanten volgroeid zijn.Technische werfcontrole

Tip!

Technische werfcontrole

No items found.