Heraanplanten van bomen op basis van groeiplaats met nazorg

Niet eender welke boom hoort op eender welke plaats thuis. Factoren zoals grondsoort, klimaat, nazorg en toekomstbeeld spelen een grote rol bij de keuze van de aanplant.

Op zoek naar de ideale aanplant?

We bekijken grondig welke aanplant er geschikt is en geven correct advies over de groeiplaats.

De juiste boom op de juiste plaats

Wanneer we een parkzone, groenzone of bos heraanplanten, houden we altijd rekening met de soort aanplant die we kiezen. We selecteren boomsoorten niet zomaar op basis van smaak en goesting, maar zorgen er steeds voor dat de juiste boom op de juiste plaats komt te staan. Hierbij houden we onder andere rekening met

  • de grondsoort
  • het klimaat
  • de nodige nazorg

Ook de ondergrondse én bovengrondse fauna is voor ons belangrijk. Zo houden we zoveel als mogelijk rekening met bijenvriendelijke aanplanten.

No items found.

No items found.

Correct heraanplanten is niet alleen belangrijk in een bos, ook bij particulieren thuis kiezen we steeds de beste oplossing en geven we tips en eerlijk advies. Je kan nog zo graag een treurwilg in je tuin willen, als er geen plaats genoeg is, zullen we deze aanplant afraden. We gaan zoveel mogelijk voor streekeigen beplanting en houden ook rekening met de toekomst. Hoe droger de grond de komende jaren wordt, hoe moeilijker het is om sommige bomen op een gezonde manier te laten groeien.

Heraanplanten van bomen op basis van groeiplaats met nazorg

Tip!

Heraanplanten van bomen op basis van groeiplaats met nazorg

No items found.