Onderzoeken en vergunningen

Elke boom is uniek. Daarom krijgt iedere boom die we onderzoeken of verzorgen een persoonlijk paspoort. Met dit digitaal document kunnen we gerichter handelen en opvolgen.

Bomen inventariseren

We maken een digitaal paspoort op van de boom, met daarin ‘persoonlijke’ kenmerken. Zo krijg je een visueel overzicht van jouw tuin, park of bos met correcte aanduiding van welke boom waar staat en wat er uniek is.

Meer info
Bomen inventariseren

Boomeffectanalyse (BEA)

Een boomeffectanalyse, of kortweg BEA, is een specifieke analyse voor een boom of meerdere bomen waarvan er in de omgeving iets verandert. Het vormt een garantie voor de boom, zodat die duurzaam kan blijven staan waar hij staat en geen hinder zal ondervinden van omgevingswerken.

Meer info
Boomeffectanalyse (BEA)

Boomonderzoek (VTA)

Een Visual Tree Assessment (VTA) of boomonderzoek is een verslag over één specifieke boom. Zowel in je tuin, parkzone of bos kunnen we voor elke specifieke boom een VTA opmaken. We voeren een boomveiligheidscontrole uit en maken een uniek rapport op. In een VTA staat ook vermeld wanneer een hersnoei of nieuwe controle nodig is.

Meer info
Boomonderzoek (VTA)

Beheersplan en planning

Bomen aanplanten is een iets, ze efficiënt beheren is iets anders. Wij stellen, op basis van een aantal onderzoeken, een beheersplan op voor kleine en middelgrote privébossen.

Meer info
Beheersplan en planning